Blogga - bättre sent än aldrig?

Visst är jag minst 20 år efter min tid som börjar blogga nu? Men den som känner mig vet att jag mest alltid har något att säga, så late follower eller inte.. Nu kör jag!

Stickning, bakning, odling och barn

Jag heter Sussi och det är jag som står bakom Beknitted. Här kommer du att kunna läsa om livet som småföretagare, stickning, garner, skrivande och skapande. Du kommer att få tips om hur du bäst tar hand om dina stickade produkter och hur du kan fixa och laga för att de ska hålla längre.

Eftersom jag är rock 'n' roll och skapar mina egna regler kommer jag att kasta in andra ämnen som jag älskar sådär extra; bakning, odling, vandring och sport. Du kommer också att få bekanta dig en hel del med min familj. Vide som är 11 år och tvillingarna Märta och Svante som snart fyller 10 år. Vi komprimerade småbarnsåren och gick från noll till tre barn på 19 månader. Det var.. Spännande. Hunden Batman aspirerar på titeln Sveriges lataste och gör inte så mycket annat än att vara gullig.


Frukost med skorporjpg

Jämtland, Tännäs och Åvensor

Du kommer att få hänga en hel del i Jämtland, på Frösön för att vara exakt. I Tännäs, Funäsdalen, har vi vår stuga och jag ser fram emot att få dela den med dig. Varje sommar åker vi till Åbo skärgård för ett par veckors spartanskt men njutningsfullt öliv. Under de veckorna spammar jag alla som vill och inte vill med bilder på klippor, hav och solnedgångar.

Viola utanfr ateljnjpg

Flash sale på instagram och facebook

Ibland lägger jag upp en Flash Sale eller tävling på mina sociala medier. Det händer också att jag har provex eller produkter med mindre skönhetsfel som jag lägger upp till snälla priser. Först till kvarn är det som gäller så gillar du något du ser behöver du bara skicka ett DM eller skriva en kommentar. Men det kan alltså vara en bra idé att följa mig på Instagram eller Facebook för att inte missa något roligt.

Bild1jpg

Kul att ha dig här!