Give away!

Hej!
Som en härlig avslutning på min KAL Äppelblom skänker jag bort de tre par vantar som jag har stickat. 
ppelblom give awayjpg
Jag vet att vi alla har det kämpigt just nu. Och det är anledningen till att jag gjorde en gratis knit-along till att börja med. Med det ekonomiska läget som råder just nu är vi många som har det svårt och sover dåligt om natten. För mig och alla andra som är egenföretagare slår inflationen oerhört hårt och direkt. Men även för dig som är anställd är läget osäkert. Många företag upplever en rejäl nedgång och flera har redan börjat varsla. 

Inflationen har ätit upp många års löneförhöjning. Samtidigt skenar räntorna vilket gör att du som äger din bostad får det svårt att klara av kostnaderna. Och att inte veta var det kommer att sluta är ångestfyllt. Jag var ung under 90-talets kris och förstod inte allvaret. Men nu kan jag förstå mina föräldrars oro. Då låg deras bostadsränta på som högst 14 %. Skulle det hända oss kommer vi inte kunna behålla vårt hus.

Och det är inte bara räntorna. Allt är dyrt. Att gå och handla mat gör ont. Och du känner kanske att pengarna helt enkelt inte räcker till. Tyvärr kan jag inte göra något åt det. Det kan ingen av oss. Men för att göra något positivt i det tunga släppte jag ett gratismönster i form av en mysteriestickning. Och garnbutiken Kaki var snabbt med på konceptet och erbjöd en rabatt för dig som ville köpa garn. Faktiskt gäller rabatten i några dagar till så om du vill kan du klicka hem Rauma Finull till 10 % rabatt. Skriv bara in koden beknitted i kassan. Erbjudandet gäller till den 26 mars.

Men för att avsluta med en BANG ger jag alltså bort alla tre par vantar i Äppelblom som jag har stickat! Kanske kan det vara en liten tröst när så mycket annat är tufft. För att få ett par behöver du bara:

1. Följa mig på instagram.
2. Gilla och dela inlägget om Give away.
3. Tagga 2 vänner.

Glöm inte bort att skriva ner vilket par du helst vill ha: grön/gul, rosa/cerise eller blå/grå. Jag kommer att lotta ut vantarna bland de som deltar nästa fredag. En skön friyay eller hur? 
ppelblom grn gul med kuddarjpg

Kolla vilken vårbukett jag satte ihop! Äppelblom vantar i gult och grönt, Vass linnekudde i grönt och Peak linnekudde i senapsgult.

ppelblom bl med hyacinterjpg

Den här varianten har en mörkgrå och vit mudd medan själva vanten är stickad i petrol/blå och vit.

ppelblom rosa mot svart bakgrundjpg

Rosa och grått är så fint!

Poppa in på insta om du vill ha ett par!