Oups.. I did it again?!

Eller igen vet jag inte. Men det blev ett litet fel i mönstret på Äppelblom KAL del 1. Om du redan har stickat mudden på dina vantar så behöver du inte få panik. Det var bara en ynka maska som var fel och inget som någon kommer att lägga märke till. Men nu ligger det rättade mönstret uppe i allafall!

Hur går det annars?

Själv är jag inne på mitt tredje par vantar. Men hur går det för dig? Det vore superkul att få se hur långt du har kommit! Lägg gärna upp en bild på facebook eller insta där du taggar mig, @beknitted. 

ppelblom mudd guljpg

Här är mitt tredje par. Mudden, eller del 1, har jag stickat i senapsgult och en riktigt ljus grå. Men jag har lite svårt att bestämma mig för färg på själva vanten. Min första tanke var grön. Men det vore också snyggt med mörkgrå. Eller lila! Gult och lila är en homerun tycker jag. Eftersom du fortfarande får 10 % när du handlar Rauma Finullgarn hos Kaki kan du passa på och klicka hem massor av garner i olika färger! Ett par vantar för varje sinnesstämning liksom.

Söndagsstickning i sängen


Sndagsstickning i sngengif

Det händer så sällan att jag nästan glömmer bort hur gött det kan vara med en lat söndagsmorgon i sängen. Eftersom de minsta åkte på hockeymatch till Sundsvall arla morgonkvist var det bara jag och Vide hemma. Och han tar det numera gärna chill på morgonen vilket gav mig och Batman en lugn start på dagen. Helt ok.

Vårvinter på is

Ofta spenderar jag mycket tid tillsammans med Märta och Svante i ishallen medan Fidde hänger med Vide på fotbollsplanen. Det har blivit så eftersom han har varit tränare till fotbollslaget. Därför var det extra härligt att få hänga med Vide hela helgen. I lördags satt vi en redig mängd timmar på Lillsjöns is och fiskade gädda.

Jag och Vide fiskarjpg

För att vara helt ärlig så gillar jag inte att fiska. Jag är för blödig och tycker synd om fisken. Dessutom var jag en smula bakis efter att ha firat av Östersunds IKs sista hemmamatch för säsongen med två av de bästa hockeymorsor som världen skådat. Men däremot älskar jag att få hänga med mina barn! Vi hade det riktigt mysigt. Och mycket godis. Det hjälpte också.


Selfie p isen i marsjpg

På söndagen tog vi en tur med långfärdsskridskor på Storsjön och Medvinden. Tyvärr blåste det en del så Vide vände och åkte hem. Men jag kämpade på och samlade ihop 16 km. Magiskt!