Worldwide shipping! Buy 2 or more linen pillows & get 10% off!
Worldwide shipping! Buy 2 or more linen pillows & get 10% off!
Cart 0

Rea på utställningsexemplar

Design Hållbart Hantverk Inredning Instagram Kuddar Lin Linne Made in Sweden Rea Slow fashion

Tack Standard! Tack Prästgatan! Tack snälla och underbara familjen Pettersson för den här tiden som jag har fått skylta på Östersunds bästa läge. Sedan julskyltningen har jag haft den fina förmånen att få visa mina alster i skyltfönstret mot gågatan. Det är ett sådant stöd som små, små företagare som jag bara kan drömma om. Jag har fått så mycket fin respons under tiden. Och även nya kunder!

Nu är fönstret tömt och nya spännande äventyr väntar i lokalen. Jag ser fram emot att en ny verksamhet ska slå upp dörren och bidra till en blomstrande och levande stadskärna. Speciellt i detta anrika och vackra hus som en gång var Hotell Standard. Östersunds mittpunkt! Så än en gång vill jag tacka Håkan, Ann, Annika, Kristina och Olle för förtroendet och stödet. Kärlek!

Gamla Hotell Standard i Östersund

Sommarrea på utställningsexemplaren

Nu har jag alltså hämtat det sista från skyltningen. Därför kör jag en stor rea på allt som jag har visat i fönstret. Det är ett redigt passa på-läge med andra ord! Om du vill vara säker på att inte missa någonting kan du följa mig på instagram eller facebook. Där kommer jag att lägga upp allt som säljs ut. Om du ser något du vill ha skickar du bara ett meddelande eller skriver en kommentar. Givetvis kan du maila mig på susanne@beknitted.com också eller kontakta mig på det sätt som du själv önskar. Men ibland försvinner sakerna snabbt, så fundera inte allt för länge.

Linnekuddar i hängmattan

Superpris på stickade kuddfodral i linne

Jag börjar med att rea ut lite kuddfodral! Kuddarna är, precis som allt, designade och stickade av mig hemma på Frösön. De är stickade i ett underbart linnegarn från Växbo Lin och har en dold dragkedja i botten. Kuddfodralen säljs för 600 kr styck eller 2 stycken för 1000 kr. (Ordinarie pris är 850 kr/styck.) Lin är ett ljuvligt och hållbart naturmaterial som bara blir vackrare med åren. De här kuddarna är en uppskattad present till en vän. Eller dig själv. Det är är de kuddfodral som du kan ropa hem till ett fint pris:

Viola cerise och natur lin

Viola cerise och natur

Cocoa brun och natur

Cocoa brun och natur

Cocoa marinblå och natur

Cocoa marinblå och natur

Tulip cerise och natur

Tulip cerise och natur

Fauna svart och natur

Fauna svart och natur

Tulip svart och natur

Tulip svart och natur

Viola blå och natur

Viola blå och natur


Older Post Newer Post