Free shipping within Sweden! Buy 2 or more linen pillows & get 20% off! Flash Sale on Beknitteds Instagram!
Free shipping within Sweden! Buy 2 or more linen pillows & get 20% off! Flash Sale on Beknitteds Instagram!
Cart 0

Välkommen till min blogg!

Flash Sale Hantverk Instagram Slow fashion Stickning Välkommen

Det känns som att jag ligger minst 20 år efter som börjar blogga först nu. Men den som känner mig vet att jag mest alltid har något att säga, så late follower eller inte.. Nu kör jag!

Stickning, bakning, odling och barn

Här kommer du att kunna läsa om livet som småföretagare och hantverkare, stickning, garner och skapande. Du kommer att få tips om hur du bäst tar hand om dina stickade produkter och hur du kan fixa och laga för att de ska hålla längre.

Eftersom jag är rock 'n' roll och skapar mina egna regler kommer jag att kasta in även andra ämnen som jag älskar sådär extra; bakning, odling, vandring och andra friluftsaktiviteter. Du kommer också att få bekanta dig en hel del med min familj. Vide är min stora kille på 10 år och tvillingarna Märta och Svante har nyligen fyllt 9 år. Vi komprimerade småbarnsåren och gick från noll till tre barn på 19 månader. Hunden Batman hänger även han med på vad vi än gör.

Jämtland, Tännäs och Åvensor

Du kommer att få hänga en hel del i Jämtland, på Frösön närmare bestämt, men även få hänga med på tur i skog och fjäll. I Tännäs, Funäsdalen, har vi vår stuga och jag ser fram emot att få dela den med dig. Varje sommar åker vi till Åbo skärgård för ett par veckors spartanskt men njutningsfullt öliv. Jag hoppas att du har lust att hänga med!

Flash sale på instagram och facebook

Det är nästan svårt att förstå att vi redan är inne i maj. Innan du vet ordet av blommar hägg och syrén, skolgårdarna töms på barn och sommaren ligger framför oss. Den här tiden på året har jag som allra lugnast. Även om du fortfarande behöver en tjock och varm stickad ulltröja nu och då så kanske det inte ligger på inköpslistan för maj? Så i väntan på fler beställningar går jag igenom vad jag har på lager och bjuder på en Flash Sale på instagram och Facebook.

Under hela vecka 18 kommer jag dagligen att lägga ut stickade tröjor och kuddar till minst halva priset! Det som läggs ut är provexemplar eller har använts till utställning och finns endast i ett ex. Om du hittar något du gillar behöver du bara skriva en kommentar i inlägget eller skicka ett meddelande. Först till kvarn, du vet! 

Följ mig om du vill

Om du inte redan följer mig på instagram eller facebook får du gärna göra det. Det händer ibland att jag lägger ut saker där som inte läggs upp i butiken. 

 


Newer Post