Free shipping within Sweden! Buy 2 or more linen pillows & get 20% off! Flash Sale on Beknitteds Instagram!
Free shipping within Sweden! Buy 2 or more linen pillows & get 20% off! Flash Sale on Beknitteds Instagram!
Cart 0

Veckans Flash Sale fortsätter

Arv Barn Flash Sale Hantverk Inredning Instagram Linne Slow fashion Stickning Ull

Den supersale jag kör just nu på Beknitteds sociala medier fortsätter hela veckan. Våren är en riktig lågsäsong för mig och då passar det bra att gå igenom hyllorna och bjuda på en rea. Det som läggs ut finns i endast ett exemplar. Det kan vara använt i en utställning eller stickat som ett provplagg. Men oavsett är det som läggs ut handgjort hantverk i hög kvalitet. Allt är stickat i naturmaterial, ull eller lin, med slow fashion som ledord. Design, stickning och montering görs här hemma hos mig på Frösön, Jämtland. Lokalt och hållbart. Kolla in några saker ur designserien Arv som går att fynda just nu!

Arv hyllar tradition och historia

Arv är en design som andas gammal sticktradition, allmoge och folkhem. Men i en modern tappning. En av mina kunder önskade en stickad tröja i modell 'Delsbo'. Jag fick fria händer att tolka gamla folkdräktsmönster och designa något som lyfter och hyllar traditionen och samtidigt känns färskt och nutida.

Stickad linnekudde i garn från Växbo Lin

Kuddfodralet Arv är stickad i garn från anrika Växbo Lin. Bakgrunden är i oblekt linne och mönsterfärgerna är gul, grön och klarröd. Baksidan består av oblekt linnetyg och kudden har ett dolt blixtlås i botten. Hur fin är inte den här i kökssoffan eller på uteplatsen?

Skir långärmad tröja i ull

Här är Arv i modell tröja. Den är stickad i ett otroligt tunt och fint garn i lammull från merinofår. Då garnet är så lätt blir det stickade nästan skirt. Det gör att den känns lätt att bära utan att vara bylsig. Men underskatta inte merinoull! Den må vara tunn, men den kommer att hålla dig varm.

På den här bilden har jag stoppat ned tröjan innanför ett par raka 90'tals jeans. Folklore i uppdaterad tappning! Med en bas i ecru-natur och mönsterfärger i senapsgul, bränd ockra och rött. Storleken på tröjan i erbjudandet är S/M. Om du vill beställa den i en annan storlek gör du det här.

Arv till barn modell färsking

Det är så sabla gulligt med stickat till barn! Jag var helt enkelt tvungen att testa att sticka en Arv i storlek baby. Färgerna och designen är densamma som damtröjan. Visst vore det fint som en mummy and me? Om du vill ge en riktigt fin gröt passar du på att handla både till mamma och barn på Flash Sale. Den barntröja som reas är i storlek 98/104. Självklart kan du också beställa den i en annan storlek i butiken.

Priser på Flash Sale:

Arv kuddfodral: 600 kr (1200 kr)

Arv damtröja: 1200 kr (ord. pris 2400 kr)

Arv barntröja: 600 kr (ord. pris 1200 kr)

Gå gärna in och följ Beknitted på Instagram och Facebook. Förutom aktuell sale så lägger jag upp erbjudanden eller udda ex lite nu och då. Vill du handla något av det du ser? Skriv en kommentar eller skicka ett meddelande.

Happy happy Friyay!

 


Older Post Newer Post