Free shipping within Sweden! Buy 2 or more linen pillows & get 20% off! Flash Sale on Beknitteds Instagram!
Free shipping within Sweden! Buy 2 or more linen pillows & get 20% off! Flash Sale on Beknitteds Instagram!
Cart 0

Virkade bikinitoppar och tjejhäng med bff

Bada Bikini Diabetes Hantverk Slow fashion Virkat

Visst är man väl tjej även vid 44? I helgen hade jag och min bff en otroligt efterlängtad och välbehövlig sleepover. Tjejhäng. Innan det stora frosseriet började tog vi en skön skogspromenad vid ett blåsigt och dramatiskt Storsjön. 

Blodsockerdisco

Du är aldrig ledig från diabetes. Det betyder inte att du inte kan leva som vanligt. Däremot måste du planera bättre. Jag har aldrig varit den som har koll på saker, inte den som förbereder, planerar och organiserar. Även om diabetes blir en del av dig, av vardagen, så händer det att jag gör missar. Som den gången då jag tog med för lite insulin till finska skärgården. Självklart finns det insulin i Finland, men det kostade en hel dag att åka fram och tillbaka genom skärgården samt ganska många euro. I helgen missade jag att ta med något att äta på promenaden. Alltså fick jag pausa mitt bland hästskiten i hagen medan Lina gick hem och hämtade överlevnadschoklad.

Med det totala frosseri av kolhydrater som följde gick blodsockret på salsafest. Värt det? You bet! Även om jag och alla andra diabetiker aldrig får en paus så är det skönt att få släppa på kontrollen bara litegrann ibland. 

Virkade toppar och ett tjat om kallbad

Om du inte redan tröttnat på mitt gnat om kallbad så är det kanske bara en fråga om tid. Men det är verkligen beroendeframkallande! Så från och med nu till isen lägger sig bombar jag med badbilder. Eftersom jag ändå var vid vattnet passade jag på att fota några bikinitoppar som ligger ute för försäljning på Instagram.

Här är en korallrosa topp som du knyter framtill. Precis som de andra bikini överdelarna är den virkad i en mix av hampa och ekologisk bomull. 

Här är en duvblå variant. Superfin som bikini eller crop top. Topparna är virkade ganska glest så du kan gärna använda inlägg.

Den här grå är snygg! Topparna passar dig med storlek 36/38 och kostar 400 kr styck. Sugen på någon av dem? Eller alla tre? Kolla in på Beknitteds Facebook eller Instagram och skicka ett meddelande.

Ut och bada!

 


Older Post Newer Post